Üdvözöljük webáruházunkban!

Írjon online!

Back to Top

Egyszerű út az egzotikus ízekhez: teafőzők

konyhai kisgépek Kellemes szellő, simogató napsugarak és egy izgalmas könyv. Szinte már ideális hétvégi délután, egy dolog azonban határozottan hiányzik. Ez pedig a tea. A tea ma már nem a monoklis, angol úriemberek és úri hölgyek kiváltsága, hanem a mindennapjaink része, és frissességet vagy éppen nyugalmat biztosít a szürke napok során is. Időnk azonban nem mindig van arra, hogy összeállítsunk egy-egy igazi teakülönlegességet - ilyenkor érdemes segítségül hívnunk a minőségi teafőzőket.

A teafőzők a konyhai kisgépek közé tartoznak, azonban mégis olyan, mintha egy komplett miniatűr konyhát sűrítenének magukba rengeteg sürgő-forgó kuktával. Rendkívül gyorsan és egyszerűen tudják elkészíteni a legbonyolultabb tea- vagy kávékülönlegességeket, amíg mi nyugodtan foglalkozhatunk egyéb elfoglaltságainkkal.

A cégünknél található konyhai kisgépek között a legismertebb és legelismertebb gyártók minőségi és változatos termékei találhatóak meg.

Ha nem szeretne hosszú időt tölteni a teafőzéssel, de szívesen élvezné az egzotikus ízeket, nézzen körül cégünk teafőző kínálatában!

Fényképezőgép vásárlási kisokos

digitális fényképezőgépA fényképezőgépek piacán manapság elképesztő kínálattal találja szembe magát a vásárló ebből kiindulva digitális fényképezőgépet választani nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk, egy kis segítséggel és útmutatással azonban mindenkiből válhat szakértő.

Nem olyan óriási baj, ha nem értünk a gépekhez olyannyira, mint egy profi fotós, és nem vagyunk tisztában minden műszaki részlettel és tulajdonsággal. Sokszor az is elég, ha mérlegeljük, hogy pontosan milyen célokra szeretnénk használni leendő digitális fényképezőnket:

  • A részletgazdag képek, tájképek, városképek, természetfotók esetében, illetve akkor, ha plakátokat vagy kiállítási képeket tervezünk, indokolt egy nagy felbontású gépet beszereznünk.
  • Amennyiben inkább nyaraláshoz, utazáshoz keresünk digitális fényképezőgépet, könnyű, kisméretű gépet válasszunk.
  • Sportfotókhoz, színpadi fotókhoz, események megörökítéséhez számolni kell a kevés fénnyel, a mozgással, így érdemes nagy fényerejű, rövid záridejű objektíveket választanunk, amire külön vakut is tehetünk.

Amennyiben további segítségre van szüksége a digitális fényképezőgépek területén, keressen minket!

Nagy felbontású kamerákkal a hibátlan videókért

Ultra HD kameraSokak kedvelt hobbija a fényképezés, ami érthető, viszont közvetlen a fotózás mögött foglal helyet a mozgókép készítés, amire szintén rengeteg embernek van igénye. Sokan szeretik inkább videókon megörökíteni élményeiket, emlékeiket és így tovább, ami érthető, hiszen ez adja vissza legjobban az adott pillanatokat.

Videó felvételeinket általában telefonnal készítjük el, de ez nem mindig célravezető, hiszen sok készülék esetében találkozhatunk rossz képminőséggel, és még rosszabb hangminőséggel. Az így készült felvételek már egy kisebb monitoron sem állják meg a helyüket sokszor. Egy HD vagy Ultra HD kamerával viszont tökéletes felvételeket készíthetünk bárhol bármikor, ugyanis a telefonokkal ellentétben ezek az eszközök kizárólag arra vannak optimalizálva, hogy a legtökéletesebb videók készüljenek velük. A HD vagy Ultra HD kamerával felvett videók nem hogy egy monitoron, hanem egy kivetítőn is tökéletesen megállják a helyüket, és a modern technikának köszönhetően a hangminőség is bőven az elfogadható határértéken belül van.

Vásároljon tőlünk HD vagy Ultra HD kamerát, és emelje új szintre a videózás élményét bárhol, bármikor!

Vásároljon Smart LED televíziót a nagy események minőségi látványáért!

LED televízióA televízió nagy változásokon megy keresztül időről időre, amely csupán a mi magas szintű szórakoztatásunkat hivatott betölteni, egyre kiválóbb minőségben. Észre sem vesszük és már egy újabb technológia jelenik meg a piacon. Érdemes azonban a technikai fejlődéssel együtt haladni, hiszen el sem tudjuk képzelni, hogy mi mindenről maradunk le, ha kihagyjuk az új televíziók által nyújtotta lehetőségeket. Engedjen Ön is a tökéletes látványvilággal rendelkező Ultra HD vagy Full HD Smart LED televíziók csábításának, ezzel mindennapos élményt szerezve családjának és barátainak.

Nincs is annál jobb, mint egy borús napon összehívni a család apraja nagyját és együtt élvezni, csodálni a lenyűgöző látványát, amit a LED televíziók nyújtanak. Élvezhetjük kiváló minőségben, akár a nagy izgalmakat és csodás látványt nyújtó augusztus 20-ai tűzijátékot, és bármilyen filmet vagy éppen focimeccseket.

Vigye otthonába a tévézés élményét és válasszon a Smart Full HD vagy Ultra HD LED televízióink közül, illetve digitális fényképezőgépeink, HD kameráink is kedvező áron és csúcsminőségben kaphatóak! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Az igényes férfiak hű társa: szakállvágó

szakállvágóNapjainkban gyakran visszaköszönnek az elmúlt évtizedek divathullámainak stílusjegyei, éppúgy a zenében, mint az öltözködésben, vagy akár a megjelenés tekintetében.

Többek között ennek köszönhető, hogy egyre több fiatal férfi dönt szakálla megnövesztése mellett.  Azonban, mint ahogy a hajunk is rendszeres törődést és ápolást igényel, mindez ugyanúgy igaz a szakállra is. Egy megfelelő szakállvágó segítségével az igényeinknek megfelelő formát, illetve ápolt hatást kölcsönözhetünk arcszőrzetünknek. Egy megbízható szakállvágó segítségével nem kell rendszeresen pénzt költenünk borbélyra sem, hogy megtartsuk az ideális fazont, hiszen egy kis gyakorlattal mindezt mi magunk is megtehetjük, otthonunk kényelmében.

Ha Ön is divatos és ápolt szakállat szeretne magának, akkor ne babozzon, rendeljen tőlünk minőségi szakállvágót, aminek segítségével mindezt könnyedén megteheti! Ne feledje, manapság rendkívül divatos a szakáll, így a hatás garantáltan nem marad el!


Miért érdemes LED televíziót vásárolnunk?

LED tévéA technika fejlődésével évről évre fejlődik az otthoni szórakoztatás, korábban ez a nagyképernyős tévék, majd a plazma tévék formájában mutatkozott meg. Manapság viszont eljutottunk a HD/UHD képes LED televíziókig, melyek minden eddigi élményt felülmúlnak.

Ezek az úgynevezett Smart (okos) tévék már különböző alkalmazásokat is futtatnak, melyekkel elérhetőek a népszerűbb közösségi és híroldalak, illetve a bármilyen funkció, ami hasznos lehet televíziónkon. A legtöbb LED tévét a rajta található alkalmazásoknak és „okos” jellegének köszönhetően akár az okostelefonunkkal is kezelhetünk. Ezek persze elhanyagolható tényezők a kép világ mellett. Televízión még soha nem volt ennyire élethű semmilyen adás, film vagy videó. A csodálatos színvilág mellett a képkockák váltakozása, tehát a mozgás is sokkalta gördülékenyebb. Ezt csak úgy tapasztalhatjuk meg, ha egy hagyományos tévé után rápillantunk egy LED televízióra. A különbség azonnal érezhető lesz. Ha szeretné igazán élvezni a tévézés élményét, akkor szinte kötelező beszereznie egy LED tévét Önnek is!

Vásároljon nálunk LED tévét és garantáljuk, hogy többet nem szeretne majd másmilyen televíziót nézni!

 


Biztonságtechnika felsőfokon - Hikvision

Hikvision termékek

Mióta a videó rögzítő eszközök széles körben elterjedtek, a különböző kamera rendszerek az egyik fő alappillérét jelentik a biztonságtechnikának. Ennek egyszerű oka, hogy így mindent figyelemmel tudunk kísérni az adott területen, illetve az esetleges balesetek és bűncselekmények visszanézhetőek, ha arra van szükség.

A Hikvision biztonságtechnikai eszközei megbízhatóságuknak köszönhetően méltán népszerűek. A biztonsági kamerák között több típust különböztetünk meg. Léteznek úgynevezett csőkamerák, melyek a jól ismert szokványos doboz formájú kameráknak felelnek meg, továbbá vannak dóm kamerák, melyek 360 fokos körben és egy másik 180 fokos tengelyen állítható, kupolás védőburokkal rendelkező biztonsági kamerák. Mindkét típusnak léteznek éjjellátó (infravörös fénytartományt érzékelő) kivitelei, így éjszaka sem kell lemondanunk a biztonságról.

Ha biztonsági kamerára van szüksége, legyen szó bármilyen típusról vagy kivitelről, akkor Hikvision termékeinket Önnek találták ki! Kínálatunkban biztosan megtalálja azt az eszközt, mely tökéletesen megfelel majd igényeinek! Ne feledje, telepítők számára is verhetetlen kedvezményeket biztosítunk!


Örökítse meg élményeit!

GoPro kamera

Mióta a fotó és a mozgókép technológiája széles körben elterjedt, azóta gyakorlatilag minden ember használ valamilyen erre alkalmas eszközt. A pillanat megörökítésének szinte mágikus ereje van, mi pedig szeretnénk minden eseményt dokumentálni, amit átélünk. A mozgókép évszázados történetének csúcspontjaként itt van egy új, fantasztikus eszköz, mellyel bármilyen körülmények között a kívánt minőséget, hatást és nem utolsó sorban mobilitást érhetjük el. Ez a GoPro kamera!

Nincs még egy olyan termék, amely így ötvözné a mobilitást, a sokrétű felhasználhatóságot és a kiváló képminőséget, sőt, mérete alapján akár a zsebünkben is elfér. Ennek tekintetében a gyártó sok száz különböző szereléket bocsátott ki a kamerához, így rögzíthetjük akár állványra, fejpánttal vagy különböző sisakszerelékekkel a fejünkre, síelés, esetleg bázisugrás vagy bármilyen tevékenység során pedig - egy megfelelő heveder segítségével - a mellkasunkra.

Persze lehet kapni GoPro kamera szereléket autóhoz, biciklihez is, sőt, gyakorlatilag bármihez, a tartozék gyári tokkal pedig a víz alatti felvételek sem jelentenek problémát.

Örökítse meg emlékeit Ön is GoPro kamerával!


Ne múljon el reggel pirítós nélkül!

kenyérpirító

Felgyorsult világunkban olykor még a reggeli étkezésre sincs időnk, és sajnos ezt a nagy sietséget végül az egészségünk sínyli meg - azonban ahhoz, hogy a munkában jól tudjunk teljesíteni, érdemes némi időt szakítanunk a reggeli étkezésekre, ezért is praktikus eszköz a kenyérpirító, mely elvégzi helyettünk a munka nagy részét. Nem kell mást tennünk, mint felvágunk két szelet kenyeret és gyorsan elhelyezni a kenyérpirítóban.

Ha Önnek sincs reggelente sok ideje az étkezésre, kifejezetten előnyös lehet egy kenyérpirító beszerezése, hiszen percek alatt elkészít egy ízletes pirítóst, amelyet számtalan más étellel is fogyasztható. A kész pirítós fogyasztható az általunk kedvelt feltéttel, legyen az felvágott, lekvár vagy kenőmájas.

A fentieket figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a kenyérpirító egy rendkívül praktikus háztartási eszköz, hisz kis helyen is elfér, továbbá az általa készített pirítós is rendkívül tápláló.

Tekintse meg a honlapunkon megtalálható kenyérpirító kínálatot és válasszon kedvére!


Mindent az elektromos fogkeféről!

elektromos fogkefe

Az elektromos fogkefe egyre népszerűbb Magyarországon, azonban nem mindegy, hogyan használjuk. Sokan elfelejtik, egy elektromos fogkefe különbözik a hagyományos daraboktól, ezért próbálják ugyanúgy használni, de míg a hagyományos fogkefével körkörös, gyors mozdulatokat kell tennünk, addig az elektromos fogkefével inkább lassú mozdulatok szükségesek a hatékony lepedékeltávolításhoz.

Ezen kívül arra is ügyelnünk kell választásunk során, hogy cserélhető fejűt választunk-e vagy nem. Mi a cserélhető fejű változatot ajánljuk, ugyanis, ha nem cserélhetőt választunk, akkor 2-3 hónap után szó szerint kidobhatjuk a kukába a terméket – ennyi idő kell ugyanis egy elektromos fogkefe elhasználódásához.

Egy másik fontos szempont az ergonómia. Sokak szerint egy fogkefénél nem fontos szempont, hogy könnyen lehessen fogni – ám ők valószínűleg még nem próbáltak 4 percen keresztül tartani egy rosszul megtervezett elektromos fogkefét, mely túl nagy és kicsúszik a kezünkből. Emiatt érdemes praktikusabb, kisebb darabot választanunk.

Minőségi elektromos fogkefét keres? Segítünk!


Jön a tavasz, készítsünk turmixot!

botmixer

Hamarosan itt a tavasz, és az idő is egyre melegebb lesz, ami azt jelenti, hogy többször lesz kedvünk kimozdulni, kicsit mozogni, esetleg kocogni, ráadásul ilyenkor sokkal frissebb gyümölcsökhöz juthatunk hozzá a zöldségesekben, így a kedvünk is megjön az egészséges élethez – ráadásként a téli vitaminhiányt is érdemes pótolni. Remek ötlet lehet ilyenkor, ha hűs, tápláló, ám rendkívül ízletes turmixokat készítünk, melyek nem csak finomak, de egészségesek is!

Egy turmix vagy botmixer segítségével akár minden nap megengedhetjük magunknak, hogy efféle finomságokat iszogassunk. Kezdetnek elkészíthetjük a klasszikus banánturmixot, mely kálium és B-vitamin tartalmával a kinti tavaszi mozgás után jól fog esni.

A gyümölcsturmixokban végeláthatatlan lehetőség lakozik, ugyanis nem csak egy gyümölcsből készíthetjük, hanem különböző variációkat is kipróbálhatunk, sőt, édes-szájúkat csokoládéval vagy mogyoróvajjal is ízesíthetik, amerikai módra.

Lepje meg magát Ön is egy új turmix vagy botmixer géppel!


Digitális fényképezőgép – miért jobb, mint a telefon?

digitális fényképezőgépek

A mobiltelefonok rohamos fejlődésével kicsit megcsappant a kompakt digitális fényképezőgépet vásárlók száma, hiszen a telefon mindig kéznél, kisebb helyet foglal és tulajdonképpen jó képeket lehet vele csinálni.

Azonban ha valaki szereti megörökíteni az eseményeket, vagy például szeret utazni, mindenképpen érdemes beruháznia egy fényképezőgépre. Sok telefon valóban szép képeket készít, egészen addig, amíg meg nem nézzük ugyanazt a fényképet egy nagy monitoron, fényképezőgéppel készítve is. Egyből látni fogjuk a különbséget!

A magyarázat egyszerű: a fizikailag jóval kisebb telefonba nem tudnak akkora érzékelőt beépíteni, mint egy fényképezőgépbe. Hiába van mindkettőnek ugyanakkora felbontása, a digitális fényképezőgép sokkal részletesebb, élesebb képet tud készíteni. Ugyanannyi pixelből áll ugyan a kép, viszont a fizikai méretekből adódóan a fényképezőgép egy pixele sokkal nagyobb, ezáltal több információt képes tárolni, mint a mobiltelefoné.

Ez ráadásul csak egy paraméter, ami miatt érdemes fényképezőgépre hagyatkoznunk, ezen kívül számos más előnye is van. Szebb képeket szeretne készíteni? Forduljon hozzánk digitális fényképezőgépért!


Még egy kis segítség digitális fényképezőgép vásárlásához

digitális fényképezőgépek

Korábban ismertettük a felbontás és a zoom fontosságát, most nézzük, mit befolyásol a fényerő és a képstabilizátor!

A fényképezőgépekben az objektív fényereje meghatározó paraméter. Az adott idő alatt bejutó fény mennyiségét határozza meg, tehát minél nagyobb fényerejű digitális fényképezőgéppel rendelkezünk, annál később kell elkezdenünk vakut használni, illetve rosszabb fénykörülmények között is készíthetünk tisztább és élesebb képet. A paramétert egy számmal jelölik. A kisebb szám nagyobb fényerőt jelent, például az 1.8 és 2.8-as fényerő már nagyon jó minőségű fényképezőgépre utal, az ennél nagyobb, 4.0, vagy 5.6-os pedig átlagosra.

A ma forgalomban lévő digitális fényképezőgépek nagy részében van képstabilizátor, ami bizonyos mértékig a kezünk remegése által okozott életlenséget képes kompenzálni egy lencsetag mozgatásával. Ezzel valamelyest javít a gyengébb fényerejű digitális fényképezőgépek képességén.

Ha digitális fényképezőgépet szeretne vásárolni, nézzen körül kínálatunkban és forduljon hozzánk bizalommal!

 

Digitális fényképezőgépek, melyek minden igényt kielégítenek!

digitális fényképezőgépek

Keresi álmai digitális fényképezőgépét? Eláruljuk, mely paraméterek alapján tudja kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb eszközt!

Az érzékelő felbontása:

Ez az úgynevezett CCD/CMOS. Ez az a szerkezet, mely a beérkező fény hatására állítja elő a digitális jeleket. Az általános modellek 16-24 megapixel felbontásra képesek. Ennél a résznél fontos, hogy mire szeretnénk használni a fényképezőgépet, például ha csak számítógépünkön nézegetjük a képeket, elég a kisebb felbontásra képes modell, viszont ha prospektusok készítéséhez szeretnénk fotókat készíteni, akkor bizony szükséges lehet a 16-24 megapixel.

A Zoom:

Ennek a funkciónak a segítségével hozzuk közelebb a távoli dolgokat. Két optikai értéket is meg kell nevezni. Ez az optikai és digitális zoom. Az optikai zoom a lencsék segítségével nagyítja ki az adott képet, a digitális zoom pedig akkor lép életbe, ha már az optikai zoomot kihasználtuk. Arra mindenféleképpen érdemes odafigyelni, hogy ilyenkor romlik a kép minősége.

Természetesen nem csak ez a két paraméter fontos a választásnál, de a legfontosabbak közé tartoznak. Amennyiben digitális fényképezőgépet keres, tekintse meg kínálatunkat!


Az ionos hajszárítók előnyei

ionos hajszárító

Minden nőnek elengedhetetlen szépészeti kelléke a hajszárító. Mondhatni társ a mindennapokban, az az a mindennapi rohanásban. Ha este már annyira fáradtak vagyunk, hogy szó sem lehet az esti hajmosásról, akkor bizony reggelre marad ez a tevékenység, viszont idő hiányában nagyon jó társunk lesz a hajszárító.

Manapság a hajszárítóknak is sok fajtája van, nehéz a döntés, ám egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ionos hajszárító. Az ionos hajszárítók lényege, hogy az eszközben ion generátor található, mely milliónyi negatív iont generál. ezek csökkentik a haj elektrosztatikus töltését, a hidratáció javítja a haj szerkezetét. Ha lágy, könnyű és fényes hajat szeretnénk, az ionos hajszárító kiváló választás a mindennapokra!

A rossz minőségű hajszárítók alkalmazása során a haj igen hamar tönkremegy, mivel nem csak a vizet szárítja le a hajszálakról, hanem gyakran ki is szárítja azokat. Ezért ha nem szeretnénk vagyonokat költeni különböző csodaszerekre, hogy rendbe hozzuk a hajunkat, inkább hajformázó eszközeinkre helyezzük a hangsúlyt.

Válassza Ön is az ionos hajszárítót, és élvezze a modern technológia vívmányait a szépségápolásban is!


Elektromos fogkefével a ragyogó mosolyért!

elektromos fogkefe

A szépség a magabiztos mosolynál kezdődik. Az ép és erős fogak nem csupán a kellemes megjelenést biztosítják, de egyértelmű jelét adják az ápolt és egészséges, ragyogó mosolynak is. A kielégítő szájápolás egyik alapvető kelléke a fogkefe, de ahogyan a fogkrémnél, úgy itt sem mindegy, hogy milyet használunk. Hagyományos vagy elektromos legyen?

Az elektromos fogkefék felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt előnyös választást jelentenek, hiszen könnyű őket használni, így a legkisebbeknek is alapos fogtisztítást biztosítanak nap mint nap. Az elektromos fogkefék speciális felépítése és több irányba ható rezgő mozgása sokszorosan hatékonyabb lepedékeltávolítást eredményez, mint  a hagyományos fogkefék használata. A különböző funkciók beállításával és kiválasztásával az egyéni igényeinkhez illeszkedő programokat használhatunk, például érzékeny fogakhoz. Az elektromos fogkeféken beállíthatunk időzítőt is, így biztosan a kellő ideig tisztítjuk a fogainkat. Eléri a nehezen megközelíthető helyeket is és hatékonyan távolítja el a fogkövet.

Rendelje meg a ragyogó, egészséges mosoly eszközét, válasszon elektromos fogkefét kínálatunkból!

 

Miért válasszunk gőzölős vasalót?

gőzölős vasaló

A 40-es években az Egyesült Államokban találták fel a gőzölős vasalót, ami fantasztikus találmánynak számított, hiszen akkor még az egyszerű, száraz, elektromos vasaló is különlegesség volt, így az emberek nem is gondolták, hogy magát a vasalót tovább lehet fejleszteni.

A gőzölős vasaló számos előnnyel rendelkezik, és még jobban megkönnyíti vasalást. Működése rendkívül egyszerű, hiszen csak vizet kell töltenünk a vasalóba, a vizet az elektromos áram felmelegíti, ennek hatására az gőzzé változik, majd kiáramlik a vasaló talpnyílásain a gyűrött felületre.

Gyakran előfordul, hogy gyűrötten száradnak meg ruháink, de a gőzölős vasaló még az erős gyűrődésekkel szemben is hatékonyan működik, hiszen a gőz hatására fellazulnak a textíliák rostjai, ez pedig nagyban megnöveli a vasalás hatásfokát és könnyedségét, így bátran kijelenthetjük: a gőzölős vasaló sokkal gyorsabban és hatékonyabban tünteti el a gyűrődéseket, mint a száraz vasaló.

Döntsön Ön is a gőzölős vasaló mellett!

 

2015.09.01

Ingyenes kombinált gáztűzhely beüzemelési akció

2015. szeptemer hónapban ingyenes kombinált gáztűzhely beüzemelési akció!

Az ingyenes beüzemelés az alábbi feltételek teljesítésével érvényes:

- Az ingyenes beüzemelés csak az 50.000,- Ft vételár feletti, szabadonálló ZANUSSI és ELECROLUX márkájú kombinált tűzhelyekre vonatkozik.

- Az ingyenes beüzemelés csak abban az esetben él, amennyiben a beüzemelést végző szerelőnek a számlát, illetve a kupont a munka elvégzése előtt bemutatja.

- Az ingyenes beüzemelés abban az esetben él, amennyiben a vásárolt készüléket a gyártó szerződött szervizhálózatának tagja üzemeli be.

- Az ingyenes beüzemelés tartalmazza a kiszállási és beüzemelés díját, a régi tűzhely le- illetve az új felszerelését és - amennyiben szükséges - a PB gázra átállítást, de a beüzemelés során esetlegesen felmerülő anyagok és egyéb szerelési munkák (pl.: bekötőcső, gázcsap csere, PB fúvóka, villany és gázvezeték szerelés, kiépítés) költségét nem.

- A vásárlónak, a vásárolt készülék(ek) ingyenes beüzemeltetésére, a vásárlástól számított 1 hónap áll rendelkezésére, de legkésőbb 2015. október 31-ig meg kell történnie. A megadott határidőn túl az akció érvényét veszti, azt igénybe venni már nem lehet.

Az akcióban a 2015. szeptember 1-30. időszak alatt érvényesített, kiszámlázott, az akcióban résztvevő márkák és modellek vesznek részt. Az időszak előtt/után értékesített termékekre a beüzemelési akció nem érvényes.

Kombinált tűzhely választékunk       Beépíthető gáz főzőlap választékunk

2013.09.16

Ingyenes gáztűzhely beüzemelési akció

2013.09.16-tól ingyenes gáz illetve kombinált tűzhely beüzemelési akció indul!

Az ingyenes beüzemelés az alábbi feltételek teljesítésével érvényes:

- Az ingyenes beüzemelés csak az 50.000,- Ft vételár feletti, szabadonálló gáz és kombinált tűzhelyekre vonatkozik.

- Az ingyenes beüzemelés csak abban az esetben él, amennyiben a beüzemelést végző szerelőnek a számlát, illetve a kupont a munka elvégzése előtt bemutatja.

- Az ingyenes beüzemelés abban az esetben él, amennyiben a vásárolt készüléket a gyártó szerződött szervizhálózatának tagja üzemeli be.

- Az ingyenes beüzemelés tartalmazza a kiszállási és beüzemelés díját, a régi tűzhely le- illetve az új felszerelését és - amennyiben szükséges - a PB gázra átállítást, de a beüzemelés során esetlegesen felmerülő anyagok és egyéb szerelési munkák (pl.: bekötőcső, gázcsap csere, PB fúvóka, villany és gázvezeték szerelés, kiépítés) költségét nem.

- A vásárlónak, a vásárolt készülék(ek) ingyenes beüzemeltetésére, a vásárlástól számított 1 hónap áll rendelkezésére, de legkésőbb 2013. október 31-ig meg kell történnie. A megadott határidőn túl az akció érvényét veszti, azt igénybe venni már nem lehet.

Az akcióban a 2013. szeptember 16-30. időszak alatt érvényesített, kiszámlázott, az akcióban résztvevő márkák és modellek vesznek részt. Az időszak előtt/után értékesített termékekre a beüzemelési akció nem érvényes.

Gáztűzhely választékunk                          Kombinált tűzhely választékunk


2013.06.10

A Trinit Kft hivatalos GoPro magyarországi viszonteladó


Megkötöttük a szerződést a GoPro termékek hivatalos forgalmazásával kapcsolatosan. Igyekszünk folyamatosan a GoPro kamerák és gyári tartozékaik teljes választékát (rendelhető) készleten tartani. Aki pedig befárad üzletünkbe az megfoghatja, kipróbálhatja bemutató állványunkon a legújabb HERO3 akciókameráit.

A GoPro kamerái jelenleg a világ legnépszerűbb akciókamerái, melyet minőségével, megbízhatóságával és kiváló technikai támogatottságával vívott ki magának. Legújabb HERO3 Black Edition kamerái már a 4K Ultra HD minőségű mozgóképek rögzítésére is alkalmasak!

Ehhez kapcsolódóan bevezető akcióval is kedveskedünk internetes vásárlóinknak, megrendelőinknek:

Aki bármely GoPro termékünket megosztja valamelyik ismert és népszerű közösségi oldalon annak 10% engedményt biztosítunk a vételárból. Ehhez nem kell mást tenni mint a termék oldalon rákattintani a "megosztom" gombra. A megosztás feltétele természetesen a regisztrált tagság a kiválasztott közösségi oldalon. Ezt megrendeléskor jelezni kell a megjegyzés ablakban ugyanis ennek hiányában nem tudjuk a kedvezményt biztosítani. A kedvezményt a termék számlázásakor írjuk jóvá, mely természetesen csökkenti a fizetendő végösszeget.

Az akció időtartama: 2013.06.10 - 2013.08.31

Vissza a kezdőoldalra

 

2013.04.15

Változnak a Samsung televíziókat érintő garanciális szabályok

 

 

Budapest, 2013. április 15. – Új garancia szabály és új garanciajegy lépett életbe a Samsung televíziókészülékekre vonatkozóan. A gyári garancia időtartama továbbra is változatlan, 12 hónapos, azonban a termékregisztrációhoz kötött, a gyári jótálláson felüli kiegészítő garancia a 2013.04.15-től vásárolt UEXX6500 és annál magasabb típusszámú LED TV-k esetén +2 évre változott, míg a többi televíziókészüléknél +1 év maradt.

 Fontos tudnivaló, hogy ahhoz, hogy a törvényileg szabályozott 12 hónapon felüli garanciát megkapja a vásárló, regisztrálnia kell termékét a Samsung tv regisztráció oldalon.

 A témával kapcsolatos további információ a Samsung tv garancia tájékoztató oldalon található.

 A Samsung Electronics

A Samsung Electronics világelső a technológia terén: a televíziók, okostelefonok, személyi számítógépek, nyomtatók, fényképezőgépek, háztartási eszközök, LTE rendszerek, orvosi eszközök, félvezetők és LED megoldások folyamatos megújítója. A vállalat a világ 79 országában 236 000 embert foglalkoztat, éves forgalma meghaladja a 187,8 milliárd USD-t. 

Vissza a kezdőoldalra

+ open/close
Magento Theme Variations
Color
General
Default color used in body, normal text...
Secondary 2
Another secondary color used in this theme
Border
Line and border's color
Primary
Heading, headline, title's color
Secondary 3
Another secondary color used in this theme
Background
background color used in body or main sections
Secondary
The secondary color used in this theme
Negative
Negative color used when text display on negative background
Background 2
Background color used in header, footer, or secondary sections to highlight
Google Fonts
Import these google fonts
Select which google fonts should be imported to your site
Element Fonts
General Font
Font for body, content, text...
E.g. 11px/1.35 Arial, Helvetica, sans-serif
Secondary Font
Font for body, content, text...
E.g. 14px/1.35 Arial, Helvetica, sans-serif
H1
E.g. normal 22px/1.15 helvetica,arial,sans-serif
H2
E.g. normal 20px/1.25 helvetica,arial,sans-serif
H3
E.g. normal 18px/1.25 helvetica,arial,sans-serif
H4
E.g. normal 16px/1.35 helvetica,arial,sans-serif
H5
E.g. normal 12px/1.35 helvetica,arial,sans-serif
H6
E.g. normal 10px/1.35 helvetica,arial,sans-serif
Buttons
Default button style
E.g. background:#2c3866; border:1px solid #2c3866; color:#ffffff;
2nd button style
E.g. background:#ffffff; border:1px solid #cccccc; color:#111111;
3rd button style
E.g. background:#b21a04; border:1px solid #b21a04; color:#ffffff;
Reset Apply Changes
Trinit Kft. | 6300 Kalocsa, Negyvennyolcasok tere 2. | +36-78-461-146